Privacy Beleid

Wie zijn wij?

Patty’s Petshop is de dierenspeciaalzaak in Huizen, met een breed assortiment, deskundigheid, gezelligheid én tijd voor u en uw huisdier. Patty’s Petshop biedt producten aan voor iedere dierenliefhebber; voor hond, kat, knaagdier, vogel, reptiel, aquariumvissen, diepvriesvoeding en paard. Daarnaast hebben we producten voor outdoor en hengelsport. De liefde voor het vak is bij ons team een vanzelfsprekendheid. Net zoals een eerlijk advies en het beste en nieuwste in ons assortiment. In onze agenda staat u voorop, daarom selecteren we onze producten zorgvuldig, altijd gericht op onze dierenliefhebbers. De website van Patty’s Petshop is een afspiegeling van deze activiteiten.

Naast dierenwelzijn, vinden wij ook de persoonlijke levenssfeer van onze klanten erg belangrijk. Dit geldt dus ook voor onze bezoekers van de website. Daarom gaat Patty’s Petshop zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

Wanneer verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen uw persoonsgegevens vanaf het moment dat u deze invult op de website bij het contactformulier / vragen stelt of u bestellingen in de webshop doet.

Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen en verwerken uw gegevens voor de uitvoering van onze dienstverlening. Meer specifiek verwerken wij uw persoonsgegevens bij:

  1. Informatie verzoeken via het contactformulier
  2. Aanmelden nieuwsbrief
  3. Bestellingen in de webshop

Welke persoonsgegevens verzamelen wij van u?

U bent zelf verantwoordelijk voor juistheid van de gegevens die u verstrekt. Tevens bent u ook verantwoordelijk voor het up-to-date houden van deze gegevens bij wijzigingen.

Wij verzamelen de volgende persoonsgegevens:

  1. Informatie verzoeken via het contactformulier
  • Naam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  1. Aanmelden nieuwsbrief
  • Voornaam / tussenvoegsel/ Achternaam
  • Emailadres
  1. Bestellingen in de webshop
  • Voornaam / tussenvoegsel/ Achternaam
  • Adres
  • Postcode
  • Plaats
  • Land
  • Telefoonnummer(s)
  • Emailadres(sen)
  • Betaalgegevens

Bewaartermijn persoonsgegevens

Uw gegevens verwijderen wij na afhandeling van het contact / informatieverzoek. Bestelgegevens worden 7 jaar bewaard.

Rechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, het recht om correctie, verwijdering of overdracht van uw persoonsgegevens te vragen. Daarnaast heeft u het recht bezwaar te maken tegen het verwerken van uw gegevens.

Als u wilt weten welke persoonsgegevens van u Patty’s Petshop verwerkt, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Patty’s Petshop behandelt uw verzoek binnen 4 weken na ontvangst van een dergelijk verzoek.

Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

U kunt uw schriftelijke verzoeken sturen aan info@pettyspetshop.nl

Mocht u het niet eens zijn met de wijze waarop Patty’s Petshop omgaat met uw persoonsgegevens dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen

Heeft u na het lezen van dit privacy statement nog vragen neemt u dan contact op met onze privacy officer via info@pettyspetshop.nl

Kwetsbaarheden

Mocht u een kwetsbaarheid ontdekken in onze systemen help ons dan deze op te lossen. Voor het melden van kwetsbaarheden kunt u contact opnemen via info@pettyspetshop.nl

Gebruik van cookies

Patty’s Petshop maakt op haar websites gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van uw computer zet op het moment dat u de site bezoekt of in de sessie van uw browser staat. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden.

Verder kunnen cookies worden gebruikt om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kunnen wij onze website nader optimaliseren voor bezoekers.

Wijzigingen

Patty’s Petshop behoudt zich het recht voor deze privacy statement aan te passen. De meest actuele privacystatement is te vinden op www.pattyspetshop.nl

Wij adviseren u regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Indien Patty’s Petshop een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop zij persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website.